Webdesign Utrecht
Webdesign Utrecht

Webdesign vanuit ons kantoor in Utrecht

Op zoek naar professioneel Webdesign?

Ons ontwerp proces begint altijd met een sterke visie, die het hele project drijft. Met onze aarding als een digital agency, meten we ons ontwerp door hoe het werkt in plaats van alleen hoe het eruit ziet.

Wij zijn van mening dat webdesign een brede term die veel meer is dan de vraag of een website ziet er goed uit ziet. Een webdesign omvat de structuur van de sitemap, en dient ervoor te zorgen dat alle pagina's gemakkelijk te vinden zijn via een logische structuur. De lay-out van elke pagina - ervoor te zorgen dat belangrijke informatie overzichtelijk gepresenteerd wordt, en dat de pagina niet overvol zijn. Dit is minstens zo belangrijk als de aspecten van de kleuren en lettertypen

Wij hebben veel ervaring met webdesign en hebben een beproefd webdesign proces opgezet om ervoor te zorgen dat elke website die we produceren optimaal conversie genereert voor zijn voornaamste doel. Dit begint met het onderzoek naar de doelgroep en verduidelijking van de belangrijkste doelstellingen van de site. Wij produceren dan een ruwe webdesign die we bespreken met de klant. Na alle feedback wordt het deign vervolgens ontwikkeld tot een volledige website-ontwerp dat wordt getoond op verschillende apparaten

Na goedkeuring van het webdesign kan de website ontwikkeld worden

View the embedded image gallery online at:
http://websitesutrecht.nl/webdesign-utrecht#sigProId57dcfa1497

Responsive webdesign

Tijdens het webdesign proces wordt er rekening gehouden met hoe de website er uit moeten komen te zien op de verschillende devices. Op een smartphone werkt een site nu eenmaal anders dan op een desktop maar moet wel hetzelfde gevoel bij de doelgroep los maken. Er moeten andere buttons worden geplaatst en de informatie moet anders en sneller worden weer gegeven. Wij leveren webdesign in verschillende formaten zodat van te voren duidelijk is hoe de website zal werken op alle verschillende touch devices.

Webdesign Utrecht

Webdesign Utrecht

In ons team heeft iedereen een eigen specialiteit. We zorgen altijd voor 100% op maat gemaakt webdesign waar over na gedacht is. Websites die werken, die maken wij. Op desktops, smartphones en tablets. Vanuit ons kantoor in Utrecht centrum ontwikkelen wij strategie, websites en branding.

Op zoek naar een webdesigner in Utrecht?

Websites Utrecht

Wij verzorgen webdesign en ontwikkelen websites

Neem contact op