Website ontwikkelen Utrecht
Website ontwikkelen Utrecht

Wij ontwikkelen responsive & vindbare websites

Een website laten ontwikkelen in Utrecht?

Voordat we gaan beginnen met het ontwikkelen van jouw website is het belangrijk dat het webdesign past bij jou en de doelgroep die je wilt aanspreken.
Zodra het webdesign en de complete navigatiestructuur volledig naar wens is zorgen we voor de ontwikkeling van de website.
We bouwen websites die werken en die goed vindbaar zijn.

We zorgen voor een Google Keywords analyse, dit is van groot belang. Hoe zoekt jou doelgroep? Wat willen ze vinden? Met vragen als deze gaan we aan de slag.
Met al deze analyses bouwen we het design om tot responsive en goed vindbare website met open source CMS. Beheer je website zelf met onze handige handleidingen.
Website ontwikkelen Utrecht

Website ontwikkelen met cms

Je eigen website niet beheren is tegenwoordig ondenkbaar. Vervang foto's, voeg teksten toe of maak nieuwe webpagina's aan. Het is allemaal mogelijk.
Wij ontwikkelen websites met Open Source CMS zoals WordPress, Joomla of Drupal.
Samen met de klant onderzoeken we wat het beste bij de wensen en eisen past.

Website ontwikkelen Utrecht
Zelfs de back-end van je website is te gebruiken op je smartphone of tablet. Het CMS dat we ontwikkelen is namelijk ook responsive.

Websites ontwikkelen vanuit Utrecht

Websitesutrecht.nl is een initatief van reclamebureau The Goodplace in Utrecht. Een groot gedeelte van onze opdrachtgevers zijn lokale ondernemers uit Utrecht waaronder Gemeente Utrecht en UW Werken Werkt. We hebben voor een groot aantal bedrijven in en rond Utrecht een website mogen ontwikkelen. Nieuwsgierig naar de websites die wij hebben ontwikkeld? Bekijk hier meer werk.
Wij hebben een unieke en creatieve manier van vormgeven.
Geïnteresseerd in onze diensten? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs!

Op zoek naar een webdesigner in Utrecht?

Websites Utrecht

Wij verzorgen webdesign en ontwikkelen websites

Neem contact op